1)artem_war_3
2)Zombie666 ORPG 21.1
3)nogo3peHue_Ha_CX
4)Доброго дня шановна адміністрація! Мені дали бан за підозрою на використання СХ - на 180 днів лише тому, що ця людина, у якого нік ilias123442 оббрехав мене. Я не кого не ображав те, що я написав "CX" і "долбанное СХ" - це не значить, що я використовую СХ, логічно?
А тепер повернемося до нашого хосту ilias123442, який хостанул гру. Коли я до нього зайшов, він мені нічого не писав крім "привіт, привіт" і все, потім заходять люди і він кикает зайвих, в тому числі і мене, це відбувалося в відсутність бота, я до нього пере зайшов, і начел питати, чому він мене кикает, він нічого не відповів, тоді я йому начел писати, "ти юзаеш СХ?" Він мені не відповів, і я написав "долбанное СХ", я лаявся на те, що він використовував СХ. Після цього я вийшов, не став чекати, коли він мене кикнет з хоста. Я впевнений, що він сам використовує СХ. Я не раз заходив на хост гравця, так ми сиділи, чекали людей, а потім він кикал всіх зайвих і мене теж. Прошу перевірити гравця ilias123442 на чесну гру, а мене виправдати.